Philana

Tijdloos & elegant

Philana is een Nederlands label en staat voor tijdloze, stijlvolle en elegante kleding.

Rianne de Witte

Vakmanschap

De ontwerpen van Rianne de Witte zijn tijdloos en gemaakt van duurzame materialen. Er is een zichtbare connectie met vakmanschap, romantiek en een lichte verwijzing naar traditionele kleding. De productie vindt plaats in kleine naaiateliers in zowel Nederland als Portugal met oog voor detail en pasvorm.

Hannoh

Uniek & Tijdloos

Hannoh is opgericht door de in Parijs wonende ontwerper Hannoh Wessel. Hannoh was voorheen werkzaam bij diverse Couturiers en high-end merken.

De unieke, tijdloze kleding wordt geproduceerd in een kleine fabriek in Noord Italie. Hannoh gebruikt natuurlijke vezels.

Margriet Nannings

Fijne materialen

Dit merk is in 1986 opgericht en kenmerkt zich door het gebruik van fijne materialen katoen/tricot. Met een mooie fashioncollectie van fijne stoffen en mooie basisshirts.

Bink

Speciale breisels

Bink ontwerpt het liefst vesten. Aan de basis van deze ontwerpen liggen natuurlijke materialen als wol, linnen en katoen. Door een subtiele toepassing van folkloristische en traditionele patronen ontstaat er een mix van materialen, kleuren en dessins. Een moderne knipoog naar klassiek breiwerk. Dat geeft het bijzondere karakter aan de eigenzinnige Bink-stijl.

Rundholz

Eigenzinnig

Het Duitse merk Rundholz werkt met aparte stoffen en modellen. Ze gebruiken veel natuurlijke materialen die heerlijk te dragen zijn.

Oska

Plezierige pasvorm

OSKA kleding kenmerkt zich door een heldere vormentaal, uitgevoerd in bijzondere, natuurlijke materialen. Daardoor staat OSKA mode garant voor een simpele maar altijd bijzondere look.

OSKA kleding is tegelijkertijd zowel elegant als stoer en sportief. De goede en flexibele pasvorm zorgt voor bewegingsvrijheid en dat maakt dat OSKA kleding prettig draagt.

Hannes Roether

Mooie kleuren

Het Duitse merk Hannes Roether staat voor stijlvol, apart  en zeer draagbare designs. Het gebruik van prachtige materialen en kleuren en de natuurlijke pasvorm maakt dit merk toegankelijk voor iedereen.

Zenggi

Unieke materialen

Liefde voor stoffen zit bij ZENGGI in het bloed. Ogenschijnlijk simpele designs worden uitgevoerd in de beste materialen. Materiaal staat centraal. ZENGGI werkt in de filosofie met stoffen als zijde, Japans polyester en mohair wol.

Philomijn

Leren tassen

Philomijn ontwerpt mooie leren tassen in subtiele kleuren. De tassen zijn goed draagbaar en hebben een stoere uitstraling.

Rue Blanche

Tijdloze modellen

Rue Blanche is een belgisch label en opgericht in 1987. De collectie bestaat uit elegante vrouwelijke kleding in mooie kleuren, zachte materialen en tijdloze modellen.

Can Pep Rey

Eenvoud & eerlijkheid

Dit merk is opgericht in 2013 door 2 studenten Maud van den Benssche en Paul Conradi. De collectie straalt rust, vrede en eenheid uit. Kwaliteitsvolle mode door eenvoud, zuiverheid en eerlijkheid.

Elemente Clemente

Stijlvol & tijdloos

Het label Elemente Clemente is in 2002 in Munchen opgericht. De collectie bestaat uit tijdloze kleding met aandacht voor detail, pasvorm, comfort en natuurlijke stoffen van hoge kwaliteit.

Els van Doorn

Uniek

De sjaals van Els van Doorn zijn uniek qua ontwerp, combinatie van materiaal en grafische print. De sjaals zijn beschilderd met verschillende tecnieken geinspireerd door bladtekeningen en andere fascinerende natuurvormen.

Studio Myr

Hoogwaardige, duurzame knitwear.

Luxueus, elegant en verfijnd. Tijdloze ontwerpen van luxe garens. Alle items worden ontworpen en geproduceerd in Nederland.

Ichi Antiquite’s

Tijdloze en comfortabele kleding.

Het Japanse label Ichi Antiquites ontwikkeld tijdloze en comfortabele kleding, gemaakt van natuurlijke materialen en verf.

Simpele klassieke vormen en zachte kleuren kenmerken de bijzondere stijl van dit merk.